Irma tekende in december 2015 een poppetje op een kerstkaart voor haar leerlingen, plaatste dit op Facebook en diezelfde avond had dit poppetje een naam: Irmadammeke. Een samensmelting van Irma en madammeke. Er volgende een handgetekend bord met het Irmadammeke en de 2 vrije kerstvakantie-weken stonden plots vol orders voor handgetekend serviesgoed. 

In korte tijd is Irmadammekes uitgegroeid tot een lifestylemerk dat zich richt op het ontwikkelen van gepersonaliseerde cadeaus en betekenisvolle stationery en kaarten. Irmadammekes is onderscheidend door de kenmerkende illustraties, cleane uitstraling en de betekenis die in alle producten zijn te vinden. Bewust ZIJN, liefde, verbinding en aandacht voor de ander zijn belangrijke waarden die in de producten tot uiting komen. 

Irmadammekes werkt samen met lokale ondernemers. Hierdoor kunnen wij garant staan voor een hoge kwaliteit van onze producten. 

Neem je tijd om rond te kijken op onze website. Heb je nog vragen? Stel deze dan gerust via info@irmadammekes.nl. Meer lezen over Irma? Klik dan hier

© 2020 - 2022 irmadammekes.wholesale.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel